28.01.2012, 6:06 UTC+1

Nie jesteś zalogowany

• Zaloguj

1

30.07.2009, 8:37

Wasze konsole

W tym temacie mozecie napisac wasza historie posiadania konsol!
Moj tekst.

Wszystko zaczyna się od Pegazusów - jakichs ruskich podróbek ktore psuły sie niemiłosiernie czesto :-D. Wiec lezy tego w piwnicy ze 4... a czy sprawne, tego nie wiem :-D. Do tego masa padów - nie ma urzadzenia bardziej wadliwego od padów do pegazusa + masa dyskietek do grania - ktore pewnie działaja.
Nadchodzi jakis 1997 rok - siostra z anglii sle mi Sege Saturn. Z konsola byla piłka nozna ktora byla tak strasznie nierealistyczna ze nawet mi sie nie podobala :-D. Konsola dalej lezy w szafie... byla krótko uzywana - wlasnie przez co?

Po roku siostra w odwiedzinach zabiera mnie do sklepu - PSX - pierwszy produkt marki sony w moich łapach. Mialem wtedy jakies 7-8 lat. Zakochalem sie. Do 2003 roku konsole eksploatowalem niemilosiernie. Przerobiona dziala do dzis. Obklejona nakleikami z magazynu "play". 5 gier oryginalnych, kilka padów sie popsulo ;-D.

2003 rok - i znowu siostra - a raczej juz jej mąz. Kupował sobie PS2 - drugie bylo w polowie ceny - i tym sposobem dostalem moja kochana czarnulke ktora słuzy mi do dzis. Konsoli tak nie eksploatowalem dlatego dziala, lecz to lato zapowiada sie pieknie. Dwa Finale (X-2 i XII) oba GODy, Kindom Hearts i Shadow of the Collosus - przejsc bede musial wszystko :-D. W tym momecie pobieram Okami. Zabralem sie za przechodzenie must-haveów tak pozno... . Wczesniej gralem tylko w PESy które są moja wielka pasją i miłoscia od sławnego ISS Pro z PSXa. Pad oryginalny z zestawu dziala do dzis, dokupiony drugi za 20 zloty. KOnsola jest epicka, nie sprzedalbym jej za nic.

Rok temu kumpel wpadl z PSP - i tak zechcialo mi sie tej konsoli. Zaczelem zbierac i w listopadzie kupilem Fatke. konsola mnie nie zachwycila. oprocz Patapona i Loco Roco nie miala dla mnie nic do zaoferowania - wszelkie tytuly poprostu moglem miec na PS2.
Konsole sprzedalem trzy tygodnie temu. Tydzien temu kupilem DSa - czy konsola sie spisze? Mam nadzieje ze tak. Nie mialem nigdy stycznosci z Nintendo po za małym epizodem kiedy mialem GBA ktore sprzedalem na allegro. konsola ta podobno jest do grania - czy pobije PSP w moim rankingu? Choc to bedzie latwe bo PSP nie jest konsola to nie chce sie zbytnio nastawiac ze bedzie super bo po co sie zawodzic? czekam na HORi i adapter - wtedy zaczne porzadne granie. Mam nadzieje ze bedzie mi dane napisac co mysle o konsolce w tym temacie za jakis czas
Take Cię dopadnie...

2

1.08.2009, 7:55

Ciekawa historia :) .

Ja niestety nie mogę się pochwalić takim doświadczeniem , ponieważ moją pierwszą i jedyną konsolą jest Xbox 360 .

Moderatorzy

wbb.thread.noModerators